Vastgoed advies

Beheer

Herontwikkeling

Vastgoed advies & ontwerp

De divisie vastgoedadvies en ontwerp bestaat uit een team specialisten op het gebied van ontwerp, bouwmanagement in het voortraject en bouwbegeleiding.

Voor onze klanten werken wij aan projecten gericht op grondexploitaties, ontwerpopgaven, projectontwikkeling, nieuwbouw en transformaties. Dit doen we vanaf een idee tot en met de fase van het beheer.

Mantel tweewielers

Nieuwbouw showroom Mantel tweewielers in Arnhem; Voor de nieuwbouw voor Mantel tweewielers in Arnhem is gezorgd voor het in samenspraak met de opdrachtgever uitwerken van het ontwerp en maken van de contracten. Gedurende de bouw is toezicht op hoofdlijnen gedaan, de opdrachtgever zelf verzorgde de bouwbegeleiding ter plaatse

Rijksmonumentale HBS te Arnhem

Transformatie Rijksmonumentale HBS in Arnhem; In deze bijzondere verbouwing hebben we zorg gedragen voor een passende herindeling van het gebouw en een advies op het veranderen van de installaties. Het gebouw is volledig gestript en gerenoveerd met veel aandacht voor detail.

Luxe appartementen Bennekom,

Herontwikkeling garagebedrijf naar appartementen in Bennekom; Na het gezamenlijk uitwerken van het ontwerp zijn de ontworpen appartementen verkocht. Hierna zijn de gebouwen gesloopt en hebben plaats gemaakt voor nieuwbouw, een ondergrondse parkeergarage en drie kleinschalige appartementengebouwen.