Investeren en beleggen

Geld verdienen met onroerend goed is een interessante materie met de nodige bedreigingen en kansen. U kunt investeren in projectontwikkeling of beleggen in vastgoed. De redenen om te investeren in onroerend goed zijn zeer divers.

Middels ons netwerk van kopers en verkopers, alsmede het netwerk met lokale en landelijke makelaars zorgt dit ervoor dat we altijd in de gelegenheid zijn om u passend te adviseren. Ook bij de bemiddeling in aankoop, aanhuur, verhuur en verkoop zijn wij u graag van dienst.

Ook zijn wij zelf in de mogelijkheid te investeren in uw projecten, dus indien u een financieringsvraagstuk heeft, vernemen wij graag.

Beleggen in vastgoed - Rendement uit vastgoed

Van der Leij vastgoed advies adviseert beleggers in de keuzes en strategieën bij aankopen en mogelijkheden in de markt. Ook worden binnen de eigen ontwikkelingen beleggingen gecreëerd welke wij verkopen.

Investeren in vastgoed - Investeren in toekomstige waarde

Het investeren in vastgoed, is investeren in kansen en projectontwikkeling en daarmee een investering in de toekomstige waarde ontwikkeling. Door ons netwerk zijn wij in staat om passende projecten te vinden voor iedere investeerder. Voor deze selectie, maar ook de hieruit voortvloeiende werkzaamheden, stellen wij ons graag beschikbaar.